Auriana
        Praktijk voor Kinesiologie, Coaching en Energetisch lichaamswerk

 Dienstverlening

De werkwijze binnen AURIANA onderscheidt zich van de meeste zorgaanbieders, in veelzijdigheid, diepgang en vooral het MAATWERK.  Het is gebaseerd op een open directe positieve en vooral persoonlijke aanpak gericht op het (direct) vergroten van de eigenheid van de client. Het verder zoeken en kijkend naar het geheel, vanuit een holistische benadering.  

Daar waar het leven even zwaar en moeilijk lijkt te zijn, denken hierbij aan oa. Burn- of Bore out klachten, en ook fysieke klachten dat is het startpunt van de reis om het leven weer glans en uitdaging te geven. En de mogelijkheden van kansen en keuze hebben weer te gaan zien.

Bij een kinesiologisch consult wordt er gebruik gemaakt van spiertesten, deze zijn pijnloos en kunnen door iedereen uitgevoerd worden. 

Kinesiologie is een alternatieve geneeswijze, en hierdoor aanvullend op een reguliere behandeling. De kinesiologie wordt binnen Auriana gecombineerd met: 

Reiki, Quantum Touch, acupressuur, energetisch lichaamswerk, chiropractie, coaching, systemisch werk, en nog veel meer.

Vanuit het systemisch werken is het mogelijk om een familie- en/ of  een organisatie opstelling vorm te geven, het Wetende veld kan hierin antwoorden geven op de aanwezige vraagstukken.

  • Tevens worden er classes, workshops en informatie avonden gegeven over veel verschillende onderwerpen

 

Of u voor vergoeding in aanmerking komt en de hoogte van de vergoeding daarvoor verwijs ik u naar de volgende link:   https://catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars/.  

 
 
 
E-mailen
Bellen