Auriana, praktijk voor Dier en Mens

Wil jij  je leven veranderen, en weet je niet HOE?

Wat als ieder verandering begint met een keuze?

Vrij kunnen kiezen zonder belemmeringen, oordeel of afwijzing

    Wat zou er dan allemaal mogelijk zijn?  


De gezondheid, zelfstandigheid en de kwaliteit van leven zoveel mogelijk bevorderen en verbeteren daar waar nodig. Daar waar het leven even zwaar en moeilijk lijkt te zijn, te denken aan oa Burn- out, daar start de reis om het leven weer glans en uitdaging te geven. 

De meest gebruikte technieken binnen de praktijk zijn het stellen vragen om de energie weer in beweging te krijgen daar waar deze vast lijkt te stokken. Mensen het cadeau van keuzes te geven, daar waar het leek dat er geen keuzes mogelijk waren in bepaalde situaties. Volg jij jouw gevoel, je HART, lijkt dat onmogelijk? Welke keuze maak jij tot....  het invullen van het contact formulier of  een terugbel verzoek ? 


Er is buiten de sessies in de praktijk ook de mogelijkheid voor een paarden coaching sessie. Deze sessies vinden plaats in Loon op Zand. Met Liefde, eerbied en respect zal mijn co-coach Fearless met je aan het werk gaan tijdens de sessie. 

Tevens is het onze specialiteit om de communicatie tussen paard en eigenaar te verbeteren, dit doen we door het toepassen van tools uit het Natural Horsemanship en Conscious Horse Conscious Rider. Er wordt gekeken naar dat wat paard en eigenaar te vertellen hebben en passen daarop de begeleiding en het advies aan.

 Kan en wil je de communicatie met jouw paard verdiepen of verbeteren? Wat zou er nog meer mogelijk zijn?